Servicii management daune

Servicii management daune oferite de Safety Broker de Asigurare in parteneriat cu Mecanicul Meu completeaza lista de servicii premium pe care vi le oferim.
Astfel, persoanele fizice si juridice care au incheiat o polita de asigurare intermediata de catre Safety Broker vor beneficia de Servicii management daune de la Mecanicul Meu, dupa cum urmeaza:

asigurari-botosani-safety-broker
 

1. in cazul asigurarilor RCA intermediate de catre Asigurari Botosani – Safety Broker:

Din cauza limitarilor impuse de norma ASF ce reglementeaza asigurarile RCA clientii Safety vor primi doar Servicii management daune, ceea ce reprezinta un serviciu specific al activitatii de intermediere. Astfel pentru fiecare asigurare RCA intermediata se va emite si o clauza de “servicii de management daune” care garanteaza clientului urmatoarele servicii:

  • Suport Call Center in caz de accident;
  • Suport pentru avizarea daunei si deschiderea dosarului de dauna;
  • Management reparatii auto daca reparatia se efectueaza in reteaua de serviceuri partenere “Mecanicul Meu”;
  • Timpi de asteptare si de reparatie minimi in reteaua de service-uri partenere.

Acordarea acestor Servicii management daune este gestioana de partenerul Mecanicul Meu. Astfel, clauza amintita mai sus necesita o activare online pe siteul mecaniculmeu.ro.
Activarea clauzei se va face prin  completarea formularului din prima pagina cu datele solicitate. O data activata clauza, clientul va primi pe adresa de email introdusa in formular o  confirmare a activarii acestui serviciu.
O data cu activarea clauzei clientii vor primi statutul de Membru invitat in Clubul Mecanicul Meu. Acest statut nu necesita plata unei taxe de membru dar asigura accesul si monitorizarea serviciilor de mai sus.

2. in cazul asigurarilor CASCO intermediate de Asigurari Botosani – Safety Broker:

Clientii AsigurariBotosani.ro care incheie o asigurare sau care achita o rata de prima, pana cel tarziu in ziua scadentei, vor avea urmatoarele beneficii:

a)     Voucher 100 lei ce acopera maxim de 50% din costul de manopera pentru lucrari efectuate in reteaua de service-uri partenere Mecanicul Meu;
b)     La prima folosire a voucherului veti primi statutul de membru invitat in cadrul Mecanicul Meu ceea ce va permite sa beneficiati de urmatoarele servicii specific activitatii de brokeraj:

  • Suport Call Center in caz de accident;
  • Suport pentru avizarea daunei si deschiderea dosarului de dauna;
  • Management reparatii auto;
  • Timpi de asteptare si de reparatie minimi in reteaua de service-uri partenere.