Cine suntem

FIRST FIVE SRL (www.asiguraribotosani.ro) vă mulțumește pentru vizita dvs. pe site, precum și de interesul dvs. față de societate și ofertele sale. Luăm în serios protecția datelor dvs. personale și vrem să vă simțiți confortabil vizitând site-ul nostru.

Mai jos vă informăm despre datele pe care le stocăm în legătură cu utilizarea site-ului nostru și despre modul în care sunt utilizate aceste date. Dacă site-ul nostru web conține link-uri care vă conduc către site-ul unui alt furnizor, politica de confidențialitate nu este aplicabilă site-ului web redirecționat.

Prin acceptarea următoarei politici de confidențialitate, sunteți de acord cu colectarea, prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal de către FIRST FIVE SRL, luând în considerare legea privind protecția datelor/Regulamentul general privind protecția datelor (GDPR) și următorii termeni și condiții.

Va rugam sa acordați suficient timp să citiți cu atenție această notificare.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Operatorul este persoana vizată care răspunde de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal și care decide cu privire la scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dvs. cu caracter personal. În acest caz, operatorul de date este:

FIRST FIVE SRL
Strada Bucovina nr. 15
Botosani, Romania
Telefon: +4 0748 701717
E-mail: contact@first-five.ro
Puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor la contact@first-five.ro

Dacă doriți să refuzați colectarea, prelucrărea sau utilizarea datelor dvs. personale de către FIRST FIVE SRL în conformitate cu legea privind protecția datelor, vă puteți trimite refuzul prin e-mail la adresa menționată mai sus. Acest lucru poate duce la încetarea utilizării serviciului.

Prin refuzul dvs., este posibil ca utilizarea site-ului web să nu fie posibilă din motive tehnice.

Drepturile dumneavoastră

Aveți dreptul de a primi informatii explicite de la FIRST FIVE SRL cu privire la datele cu caracter personal pe care le-am păstrat despre dvs., în mod gratuit.

În plus, aveți următoarele drepturi:

• Dreptul de acces – Dreptul de a cunoaște datele colectate și modul în care sunt procesate
• Dreptul la rectificare – Dreptul de a solicita modificarea datelor cu caracter personal dacă nu este actualizat
• Dreptul de ștergere – Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal
• Dreptul la restricționarea prelucrării – Dreptul de a limita prelucrarea datelor cu caracter personal
• Dreptul la portabilitatea datelor – Dreptul de a transfera date cu caracter personal într-un format citibil în mașină
• Dreptul de a obiecta – Dreptul de a se retrage de la consimțământul dat sau de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal
• Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere – Dreptul de a depune o plângere împotriva FIRST FIVE SRL la o autoritate de supraveghere, sau orice altă autoritate de supraveghere din cadrul UE.
Dacă doriți să vă exercitați drepturile dvs. ca persoană vizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în baza informațiilor de contact furnizate mai sus.

Când, de ce și cum colectăm datele dvs.

De asemenea, trebuie să colectăm, să procesăm, să stocăm și, uneori, să dezvăluim diferite date cu caracter personal pentru a vă putea oferi și pentru a vă furniza servicii. Mai jos puteți vedea care dintre datele dvs. de care avem nevoie, în ce scopuri și în ce circumstanțe dezvăluim datele dvs. altor persoane.

Datele personale sunt informații din care ne putem raporta direct sau indirect la persoana dvs., cum ar fi numele și prenumele, adresa, numărul de telefon, datele despre locație sau adresa de e-mail.

Dați-ne doar cât mai multe informații de care avem nevoie.

Deoarece vrem să vă oferim o privire de ansamblu asupra detaliilor, folosim formularul din tabel. Considerăm că acest lucru ne va permite să vă furnizăm informațiile într-o formă transparentă, ușor de înțeles și ușor accesibilă într-o limbă clară și simplă.

Mai jos vă vom arăta care date sunt colectate. Deoarece există tipuri diferite de date, le-am grupat în categorii după cum considerăm că informațiile sunt mai ușor de înțeles.

Datele cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitați site-ul nostru
Când deschideți site-ul nostru pentru a vă inspira pentru următoarea comandă, dar nu vă înregistrați sau nu comandați, colectăm următoarele date cu caracter personal:

Categorii de date cu caracter personal Explicație
Informații despre dispozitiv ID-ul dispozitivului, sistemul de operare și versiunea corespunzătoare sau alte identificatoare ale dispozitivului
Date de conexiune Ora, data și durata utilizării site-ului web, originea, adresa IP corespunzătoare și alte date de protocol

Aceste informații sunt colectate pentru a vă afișa site-ul web vizitat. De asemenea, ne limităm la ceea ce este absolut necesar pentru a ne asigura că respectăm un principiu de prelucrare a datelor cu caracter personal, și anume minimizarea datelor.

Scopuri definite și temeiul juridic

După cum v-am informat deja mai sus, colectăm datele dvs. personale numai atunci când este necesar și scopul este legal și definit anterior. Informațiile din (paranteze) reprezintă temeiul juridic pe care se bazează procesele respective. Mai jos am dori să vă oferim mai multe informații privind scopurile și temeiul juridic:

Care este scopul De ce procesăm datele în acest scop
Relații clienți Atunci când contactați Serviciul Clienți pentru a obține informații sau pentru a face o reclamație, stocăm informațiile pe care ni le furnizați. De exemplu, motivul pentru care ne-ați contactat, care comanda nu v-a mulțumit sau daca doriti sa efectuati modificari la comanda transmisa. În funcție de motivul pentru care ne-ați contactati, datele personale pot varia. Pe măsură ce vrem să îmbunătățim serviciile noastre pentru dvs., stocăm comunicarea în cont dvs.. În acest fel, veți primi un răspuns rapid și muțumitor.
Categorii de date cu caracter personal:
Date despre cont
Date de acces
Date de comunicare
Alte informații
Bază legală:
Aceste informații sunt necesare pentru a ne îndeplini obligațiile legate de comandă dvs.și pentru a vă livra serviciile (îndeplinirea contractului).
Dar este, de asemenea, în interesul nostru de afaceri să vă oferim cea mai bună experiență de câștig (interes legitim).
Procesul de primire livrare comandă După ce ați plasat comanda, anumite procese rulează în fundal. Am atribuit comanda dvs. contului dvs. în funcție de faptul că sunteți un client înregistrat. Vă trimitem și verificați dacă ați primit comanda.
Categorii de date cu caracter personal:
Date de acces
Informații despre cont
Date de comunicare
Informații despre dispozitiv
Informații despre comandă
Alte informații
Bază legală:
Pentru a vă procesa comanda și avem nevoie de datele dvs. cu carater personal (îndeplinirea contractului).
Pază și protecție Vrem să oferim dvs. și tuturor clienților noștri cele mai bune servicii. Din păcate, nu fiecare vizitator al site-ului nostru este la fel de prietenos ca dvs. Din acest motiv, pentru a ne proteja serviciile, trebuie să colectăm date cu caracter personal care ne ajută să identificăm potențialii atacatori și astfel să prevenim riscurile. De asemenea, salvăm faptul că v-am informat despre politica de confidențialitate. În acest scop, menționăm în cont că ați primit informațiile corespunzătoare și că politica de confidențialitate a fost pusă la dispoziția dvs.
Categorii de date cu caracter personal:
Date de conectare
Accesați datele
Bază legală:
Suntem obligați din punct de vedere legal să vă protejăm datele în mod corespunzător (respectarea obligațiilor legale) iar protejarea societății este în interesul nostru (interes legitim).

Procesare ulterioară bazată pe interesul nostru legitim

Pe lângă scopurile și bazele juridice menționate mai sus, procesăm și datele dvs. cu caracter personal din așa-numitul interes legitim. Un interes legitim este în special prelucrarea datelor cu caracter personal într-un grup de societăți, procese de securitate a rețelelor și a informațiilor sau activități de marketing direct.
Folosim datele dvs. personale pentru a ne urmări interesele legitime, cu condiția ca drepturile și libertățile dvs. să nu prevaleze. Pentru a concilia interesele noastre cu drepturile tale, am introdus mecanisme adecvate de operare. Procesele descrise mai jos au fost supuse unui test pentru a vă asigura că drepturile și libertățile dvs. nu sunt afectate de prelucrarea noastră. Aceste procese includ:

Proces bazat pe interes legitim Explicație
Publicitate Vă vom trimite un e-mail pentru a vă oferi cupoane, reduceri și promoții, pentru a efectua sondaje de opinie și studii pentru a ne îmbunătăți serviciile. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la contact@first-five.ro dacă doriți să obiectați în legătură cu prelucrarea datelor dvs. în scop publicitar sau pentru informații suplimentare cu privire la această întrebare.
Marketing prin e-mail Ne dorim să prevenim buletinele informative generice și măsurile de marketing neoperate. Prin urmare, vom selecta tranzacțiile care se potrivesc intereselor dvs. și vă vom contacta dacă credem că informațiile ar putea să vă fie de ajutor. Puteți contesta prelucrarea ulterioară a datelor în scopuri publicitare cu fiecare e-mail. Desigur, puteți, de asemenea, să contactați responsabilul nostru pentru protecția datelor direct la contact@first-five.ro dacă doriți să obiectați referitor la prelucrarea datelor dvs. în scopuri publicitare sau pentru informații suplimentare cu privire la această problemă.
Date de măsurare Pentru a ne îmbunătăți serviciile, vom colecta diferite date de măsurare, pe care nu le putem aloca pentru dvs. sau pentru un profil. Acest lucru ne ajută să optimizăm reclamele noastre.
Alte informații Dacă decideți în mod voluntar să împărtășiți informații care depășesc informațiile obligatorii, suntem, desigur, bucuroși. În acest fel, putem continua să îmbunătățim serviciul nostru. Acestea sunt date pe care le furnizați în mod voluntar atunci când utilizați site-ul nostru web, aplicațiile noastre, dar și informații din alte surse, cum ar fi mass-media socială sau alte baze de date (publice) (de exemplu, ID-ul de utilizator al altor platforme).
Evaluarea calității Pentru a vă oferi servicii în permanență mai bune, evaluăm în mod regulat succesul sau cauzele potențiale ale măsurilor de marketing nereușite. Pentru aceasta, analizăm, de exemplu, dacă buletinele noastre de știri sunt deschise, iar conținutul este de asemenea ales.

 
 

Când ștergem datele dumneavostră
În general, ștergem datele după ce scopul a fost îndeplinit. Regulile exacte de ștergere sunt definite în conceptele noastre regionale de ștergere. Diferite reguli de ștergere se aplică în funcție de scopul procesării. În cadrul noțiunilor noastre de ștergere am definit diferite clase de date și perioade de ștergere a regulilor atribuite acestora. Datele colectate sunt marcate cu o regulă de ștergere. Când perioada de păstrare este îndeplinită, datele stocate vor fi șterse în consecință.
Vom șterge datele dvs. personale chiar dacă doriți și ne anuntați sau după trei ani de la colectarea datelor dvs. Dacă contul dvs. este inactiv timp de trei ani, vă ștergem și contul. Înainte de aceasta, veți primi o notificare separată de la adresa nostra pe adresa de e-mail înregistrată în contul dvs. de utilizator.
Pe lângă regulile de ștergere definite de noi, există și alte perioade de păstrare legală pe care trebuie să o respectăm. De exemplu, datele fiscale trebuie păstrate pentru o perioadă cuprinsă între șase și zece ani sau chiar mai mult în unele cazuri. Aceste perioade speciale de păstrare variază în funcție de cerințele legale locale.
Prin urmare, în ciuda solicitării de ștergere a datelor dvs., este posibil să mai stocăm unele date stocate datorită reglementărilor legale. În acest caz, vom restricționa datele de la prelucrarea ulterioară.

Cui dezvăluim datele dvs.
În secțiunea următoare vă rugăm să vă informați cu cine și în ce condiții vă vom transfera datele.

Ce terțe părți au acces la datele cu caracter personal
Nu furnizăm datele dvs. unor terțe părți neautorizate. Cu toate acestea, ca parte a activității noastre, obținem serviciile furnizorilor selectați și le oferim un acces limitat și strict monitorizat la unele dintre datele noastre. 
În cele ce urmează, vă rugăm să vă informăm în mod transparent și ușor de înțeles cu privire la toți destinatarii de date cu motivele respective:

Destinatar de date Motiv
   
Autoritățile de urmărire penală și procedurile judiciare Din păcate, se poate întâmpla ca unii dintre clienții și furnizorii noștri de servicii să nu se comporte corect și să ne facă rău. În aceste cazuri nu suntem obligați doar să predăm date cu caracter personal din cauza obligațiilor legale, dar este și în interesul nostru să prevenim daunele și să ne punem în aplicare cerințele și să respingem pretențiile nejustificate.

Informații despre cookie-urile noastre

Definiția cookie-urilor și a cookie-urilor pe care le folosim
Pentru a face vizita atractivă în site-ul/aplicația noastră și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim așa-numitele module cookie pe diverse pagini. Acestea sunt fișiere text mici stocate pe dispozitiv. Unele dintre modulele cookie pe care le folosim sunt șterse după terminarea sesiunii de browser, adică după închiderea browserului dvs. (așa-numitele cookie-uri de sesiune). Pe dispozitivul dvs. rămân alte cookie-uri care ne permit noua sau asociatului nostru să recunoască browser-ul dvs. la următoarea vizită (cookie persistent). Puteți seta browser-ul dvs. astfel încât să fiți informat în legătură cu setarea cookie-urilor și să decideți în mod individual acceptarea acestora sau să excludeți acceptarea cookie-urilor pentru cazuri specifice sau în general. Neacceptarea cookie-urilor poate limita funcționalitatea site-ului/aplicației noastre.

Ce categorii de module cookie există?
Cookie-urile strict necesare pentru a vizita site-ul/aplicația pentru a putea utiliza functiile acestuia. Fără aceste cookie-uri, funcționalitatea nu poate fi garantată, cum ar fi acțiunile efectuate în timpul vizitei (de exemplu, introducerea textului), chiar și atunci când navigați pe paginile site-ului.
Cookie-urile funcționale permit unui site/aplicație să salveze informațiile furnizate deja (cum ar fi numele de utilizator, selecția limbii sau locația în care vă aflați) și să îmbunătățească capacitatea utilizatorului de a oferi caracteristici personale. Aceste cookie-uri colectează informații anonime și nu vă pot urmări mișcările pe alte site-uri web.
Cookie-urile de performanță colectează informații despre utilizarea unui site/aplicație – de exemplu, paginile pe care un vizitator le vizitează cel mai des și dacă primește mesaje de eroare de pe o pagină. Aceste module cookie nu stochează informații care permit identificarea utilizatorului. Informațiile colectate sunt agregate și anonime. Aceste cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru a îmbunătăți performanța unui site/aplicație și, prin urmare, pentru experiența utilizatorului.

Lista cookie-uri utilizate

CookieTipDuratăDescriere
Necessary
cookielawinfo-checkbox-necessary011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given the consent to the usage of cookies under the category 'Necessary'.
cookielawinfo-checkbox-analytics011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given the consent to the usage of cookies under the category 'Analytics'.
cookielawinfo-checkbox-performance011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given the consent to the usage of cookies under the category 'Performance'.
cookielawinfo-checkbox-advertisement011 monthsThis cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The purpose of this cookie is to check whether or not the user has given their consent to the usage of cookies under the category 'Advertisement'.
viewed_cookie_policy01 hourThe cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
__cfduid111 monthsThe cookie is set by CloudFare. The cookie is used to identify individual clients behind a shared IP address d apply security settings on a per-client basis. It doesnot correspond to any user ID in the web application and does not store any personally identifiable information.
Analytics
_ga02 yearsThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to calculate visitor, session, camapign data and keep track of site usage for the site's analytics report. The cookies store information anonymously and assigns a randoly generated number to identify unique visitors.
_gid01 dayThis cookie is installed by Google Analytics. The cookie is used to store information of how visitors use a website and helps in creating an analytics report of how the wbsite is doing. The data collected including the number visitors, the source where they have come from, and the pages viisted in an anonymous form.
uvc01 dayThe cookie is set by addthis.com to determine the usage of Addthis.com service.
Performance
_gat01 minuteThis cookies is installed by Google Universal Analytics to throttle the request rate to limit the colllection of data on high traffic sites.
Advertisement
NID16 monthsThis cookie is used to a profile based on user's interest and display personalized ads to the users.

Refuzarea utilizării cookie-urilor
Dacă nu doriți ca FIRST FIVE SRL să colecteze și să analizeze informații despre vizita dvs., puteți să faceți acest lucru în orice moment pentru viitor prin setarea browserului de internet folosit. ețineți că, din motive tehnice, un modul cookie de renunțare poate fi utilizat numai pentru browserul din care a fost setat. Dacă ștergeți cookie-urile sau utilizați un alt browser sau dispozitiv, va trebui să renunțați din nou.

Cookie-urile pe care le folosim de la terțe părți
Cookies folosite de la Google si Youtube politica de confidentialitate Google / Youtube se gaseaste aici https://policies.google.com/privacy?hl=ro&gl=ro#intro iar politica de utilizare cookies Google este aici https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=ro
Cookies folosite de la Facebook politica de confidentialitate Facebook se gaseaste aici https://www.facebook.com/privacy/explanation iar politica de utilizare cookies Facebook este aici https://www.facebook.com/policies/cookies/

Lucrăm cu Google Analytics. Acesta este un serviciu de analiză web al companiei Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA; "Google"). Informațiile generate de cookie-ul Google Analytics cu privire la utilizarea site-ului nostru de obicei sunt transmise și stocate de Google pe un server din SUA. Anonimizarea IP a fost activată pe site-urile noastre, astfel încât adresa IP a utilizatorilor Google în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale Acordului privind Spațiul Economic European să fie scurtată în prealabil. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi trimisă pe un server Google din SUA și scurtată acolo. Google va folosi aceste informații în numele nostru pentru a evalua utilizarea site-ului dvs. pentru a compila rapoarte privind activitatea site-ului web și pentru a ne furniza alte servicii legate de utilizarea site-ului și utilizarea internetului. Adresa IP furnizată Google Analytics ca parte a serviciului Google Analytics nu va fi fuzionată cu alte date Google. Puteți preveni stocarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare în software-ul browserului dvs. cu toate acestea, subliniem faptul că în acest caz este posibil să nu puteți utiliza în totalitate toate funcțiile acestui site web.

Șterge cookie-urile