Despre Asigurari Botosani

asigurari-botosani

Asigurari Botosani a fost infiintat din dorinta de a oferi servicii de calitate in sectorul asigurarilor. Ne implicam inaintea incheierii contractului de asigurare cat si dupa.
Avem exprienta de peste 10 ani in asigurari, un portofoliu de clienti deplin multumiti si o viziune corecta despre cum trebuie sa fie lucrurile.
Suntem parteneri autorizati Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari la nivel national.
Intermediem toate clasele de asigurari si va garantam cea mai buna oferta.
Serviciile noastre nu se limiteaza doar la a incheia polita de asigurare, ci mergem mai departe si va oferim asistenta pe toata perioada derularii contractului de asigurare.

Despre Safety Broker

Safety-broker

Safety Broker de Asigurare este o companie de brokeraj in asigurari cu capital privat 100% romanesc si cu o experienta in acest domeniu de peste 11 ani!
Un nume de referinţă care a consolidat cu succes, timp de trei ani consecutiv, pozitia de lider al pietei de brokeraj in asigurari.
Clientii, partenerii, volumul de business intermediat precum si cota de piata de aproape 8% confirma calitatea si profesionalismul serviciilor noastre.
La nivel national am dezvoltat o retea de peste 150 de birouri cu aproximativ 1000 de reprezentanti pregatiti sa va ofere cele mai bune si complexe solutii de asigurare.